Search SEARCH

i need help !! someone help me?

1. Which one of the following is a good way to deal with frustration? A. Become angry at our friends B. Keep our feelings inside C. Try to remove the obstacle that's blocking the goal D. Give up without trying and move on to something easier 2. If you reach a "plateau period" in your job, A. be patient and learn all you can about the job. B. immediately begin to look for another job. C. complain to your supervisor. D. something serious has gone wrong. 3. The condition of being prevented from reaching a goal by events that are beyond your control is known as A. aggression. B. a plateau period. C. frustration. D. lack of motivation. 4. When people don't clearly recognize the obstacle causing their frustration, they A. usually won't become aggressive. B. are said to be experiencing a minor frustration. C. won't resort to physical violence. D. will probably strike out at any convenient target. 5. Which of these is an example of a plateau period? A. You're excited about starting a new job. B. You take up a sport you've always been interested in. C. A community group invites you to become a member. D. Your bowling average is stuck at 170. 6. The chief reason that family and friends are frequent targets of aggression is that A. they cause the most frustration. B. they're convenient. C. frustration-producing obstacles are often unclear. D. as obstacles, they're unremovable. 7. A good way to spend a mini-vacation is to A. do as little as possible in the time you have. B. try an activity you're interested in learning. C. do as much as possible in the time you have. D. use the time to reach a plateau period. 8. The most serious problem with aggression is that A. it can cause property damage. B. we remove the obstacle that is the cause of our frustration. C. we aim it at people or things that are not the cause of our frustration. D. it's sometimes necessary to change our goals. 9. Which one of the following actions is more appropriate for dealing with major frustrations than with minor frustrations? A. Blowing off steam B. Using positive self-talk C. Performing a physical activity D. Gaining control of your life 10. The first step in using time more efficiently is A. getting to bed earlier. B. limiting recreational activities. C. developing a plan. D. studying how successful people use time. 11. When we often interrupt a person who's speaking to us, we're likely to give the impression that A. we're really interested in what the speaker is saying. B. we're knowledgeable about the topic of discussion. C. we want to hear more about the topic being discussed. D. we aren't really listening to what the speaker is saying. 12. The best source of internal motivation is from A. positive self-talk. B. a good job. C. coworkers' approval. D. relaxation. 13. Which of these is a successful time management strategy? A. Plan for more activities than you can possibly do. B. Make a schedule and stick to it whatever happens. C. Allow enough time to complete the activities you've planned. D. Allow the same amount of time for every activity. 14. The most common listening problem is A. paying attention but misinterpreting the message. B. trying to listen to two people at once. C. not giving other people a chance to talk. D. assuming what the other person has to say isn't important. 15. Which of these statements is false? A. Even good relationships can be damaged. B. Damaged relationships can be repaired. C. Others may notice a problem with a relationship before the people involved. D. The first sign of a problem with a relationship is a feeling of anger. 16. Which of these will probably cause frustration? A. Getting stuck in an elevator on the way to an appointment B. Deciding to take an extra hour for lunch C. Spending too much money D. Feeling tired at work because you stayed out too late 17. A fourth step occasionally required to repair damaged relationships is A. looking at the problem from the other person's point of view. B. communicating honestly and openly about the problem. C. deciding that the relationship is worth saving. D. changing the behavior that caused the problem. 18. Whi

Asked By: karolyn - 10/12/2009
Best Answer - Chosen by Asker
Please do not solicit answers on Y!A, as this is considered cheating. If you need help, please contact the school. Penn Foster
Answered By: Penn Foster School - 10/15/2009
Additional Answers (1)
1 C 2 A 3 B 4 D 5 D 6 D 7 B 8 C 9 B 10 C 11 D 12 A 13 C 14 D 15 D 16 A 17 D
Answered By: OldJimmy - 10/13/2009
 

Other Career Questions

There is no job discriptions for this position. I don't know what my duties and responsibilities are: This is the only information they gave me: COORDINATOR 2 Educational institution located a...
3 answers - Asked By: Hope - 4/24/2008
What can you tell me about this job?
9 answers - Asked By: Frankie J - 8/25/2007
Ok, I'm about to start my senior year of College where I have been studying computers (specifically multimedia and programing). I have a GPA of 3.96 and have a 4.0 in all my classes at this universit...
1 answers - Asked By: Jenn - 8/16/2009

Content is not owned or controlled by Monster. Any content concerns should be addressed with Yahoo!
Yahoo! Does not evaluate or guarantee the accuracy of any Yahoo! Answers content. Yahoo! Disclaimer.

Popular Supervisor Community Strategy Articles

Find Your First Healthcare Job Article Rating
When trying to find your first healthcare job, it may seem the cards are stacked against you. Try this advice.
Etiquette Tips for the Office Holiday Party and Coworker Gifts Article Rating
Workplace gift giving and celebrations need to be thoughtful. Put time into planning how you spread the holiday cheer at work.
For Employers: Post Jobs | Search Resumes | Advertise
About Monster | Work for Monster | Advertise with Us | AdChoices | Partner with Us | Investor Relations | Social Media
Terms of Use | Privacy Center | Accessibility Center | Help | Security | Contact Us | Sitemap | Mobile
©2014 Monster - All Rights Reserved U.S. Patents No. 5,832,497; 7,599,930 B1; 7,827,125 and 7,836,060 MWW - Looking for Monster Cable? - V: 2014.1.40.24-318
eTrustLogo